Składniki:
mięso wieprzowe | 25 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1,25 l |
żuru | 0,25 l |
jaja | 5 sztuk |
kiełbasa | 25 dag |
ser biały | 25 dag |
śmietana | 12 g |
sól | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
mięso wieprzowe | 25 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1,25 l |
żuru | 0,25 l |
jaja | 5 sztuk |
kiełbasa | 25 dag |
ser biały | 25 dag |
śmietana | 12 g |
sól | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: