Przepis i sposób przygotowania na: Zupa wiosenna z kluseczkami w dwóch smakach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa wiosenna z kluseczkami w dwóch smakach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-wiosenna-z-kluseczkami-w-dwoch-smakach1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa wiosenna z kluseczkami w dwóch smakach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-wiosenna-z-kluseczkami-w-dwoch-smakach2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa wiosenna z kluseczkami w dwóch smakach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-wiosenna-z-kluseczkami-w-dwoch-smakach0-2.jpg)
ziele angielskie | 3 sztuki |
włoszczyzna | 200 gram |
ziemniaki młode | 300 gram |
mąka pszenna | 300 gram |
szpinak świeży lub mrożony | 50 gram |
jajko | 2 sztuka |
zielenina | |
pieprz | |
sól | |
cebula | 1 sztuka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
kurkuma | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
indyk | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: