Składniki:
bulion warzywny | 2 litry |
biała kiełbasa | 30 dag |
pory | 3 |
marchewki | 2 |
seler | 1/2 |
cebula | |
oliwa | 4 łyżki |
ziemniaki | 3 |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | kilka łyżek |
sól | |
pieprz |
bulion warzywny | 2 litry |
biała kiełbasa | 30 dag |
pory | 3 |
marchewki | 2 |
seler | 1/2 |
cebula | |
oliwa | 4 łyżki |
ziemniaki | 3 |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | kilka łyżek |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: