Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z brukselki po Roterdamsku
winem, chwile pogotować, doprawić do smaku.
wywar warzywny | 1,5 L |
brukselka | 50 dag |
ziemniaki | 3 dag |
pomidor | |
marchewka | |
pietruszka | |
seler | 1/4 szt |
tłuszcz | |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 1-2 lyżki |
wino białe wytrawne | 4 lyżki |
sól | |
cukier | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: