Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
dynia | 700 g |
ziemniak | 4 sztuk |
śmietana | 50 ml |
masło | 1 łyżka |
jajko | 4 sztuk |
ser żółty | 70 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
dynia | 700 g |
ziemniak | 4 sztuk |
śmietana | 50 ml |
masło | 1 łyżka |
jajko | 4 sztuk |
ser żółty | 70 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: