Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasoli jaś
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas5-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa z fasoli jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-fasoli-jas6-2.jpg)
fasola Jaś | 300 g |
kiełbasa wiejska | 200 g |
cebula | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tłuszcz do smażenia | 2-3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: