Składniki:
groszek konserwowy | 40 dag |
cebula | 1 szt |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
listki natki | do dekoracji. |
bulion warzywny | 0,75 l |
groszek konserwowy | 40 dag |
cebula | 1 szt |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
listki natki | do dekoracji. |
bulion warzywny | 0,75 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: