Składniki:
udziec z indyka | 250 gram |
fasolka szparagowa | 400 gram |
kasza kus-kus | 100 gram |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 0,5 szkalnki |
koperek | 1 pęczek |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
oregano | 0,5 łyzeczki |
udziec z indyka | 250 gram |
fasolka szparagowa | 400 gram |
kasza kus-kus | 100 gram |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 0,5 szkalnki |
koperek | 1 pęczek |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
oregano | 0,5 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: