Przepis i sposób przygotowania na: Żurek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek59-2.jpg)
![Krok 2 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek60-2.jpg)
![Krok 3 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek61-2.jpg)
![Krok 4 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek62-2.jpg)
![Krok 5 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek63-2.jpg)
![Krok 6 - Żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zurek64-2.jpg)
żurek | 1 butelka |
woda | 3 litry |
ziemniaki | 700 g |
cebula biała | 2 sztuki |
kiełbasa | 200 g |
jajko | 8 sztuk |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: