Składniki:
żur | 250 ml |
żeberka | 250 g |
ziemniaki | 3 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana | |
słonina | 150 g |
jaja | 2 |
kiełbasa podwawelska | 150 g |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat |
żur | 250 ml |
żeberka | 250 g |
ziemniaki | 3 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana | |
słonina | 150 g |
jaja | 2 |
kiełbasa podwawelska | 150 g |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: