Składniki:
cienka kiełbasa | 50 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
żur | 0,5 litr |
cytryna | 1 plasterek |
chrzan tarty | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
kwaśna śmietana | 0,5 szklanka |
sól | do smaku |
boczek wędzony | 20 dag |
cienka kiełbasa | 50 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
żur | 0,5 litr |
cytryna | 1 plasterek |
chrzan tarty | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
kwaśna śmietana | 0,5 szklanka |
sól | do smaku |
boczek wędzony | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: