Przepis i sposób przygotowania na: żydowskie krokieciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - żydowskie krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zydowskie-krokieciki1-2.jpg)
![Krok 2 - żydowskie krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zydowskie-krokieciki2-2.jpg)
![Krok 3 - żydowskie krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zydowskie-krokieciki3-2.jpg)
![Krok 4 - żydowskie krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zydowskie-krokieciki0-2.jpg)
ryż | 3 torebki |
orzechy włoskie | 5 dag |
cebula | 1 sz |
jajko | 1 szt |
masło | 3 łyżki |
mleko | 220 ml |
cytryna | 1 sztuka |
mąka pszenna | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
chili |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: