Przepis i sposób przygotowania na: Krem chrzanowy ze smażonymi ziemniakami i chrupiącym bekonem
Przed podaniem do zupy dodać „rozkłócone” żółtko oraz podsmażone na maśle, pokrojone w kostkę ziemniaki z boczkiem i majerankiem.
masło roślinne | 1 kostka |
włoszczyzna | 100 g |
krem chrzanowy Smak | 1 słoik |
wino białe wytrawne | 100 ml |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 0,5 szklanki |
ząbek czosnku | 1 szt |
sok z pół cytryny | |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
żółtko jajek | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
boczek wędzony | 100 g |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: