Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc z lubczykiem i pieczarkami
Kroki postępowania
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy cebulę. Jak się lekko zeszkli dodajemy obraną i pokrojoną w cienkie słupki lub plasterki marchew. Smażymy ok. 10 minut po czym dodajemy oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki. Dusimy aż warzywa będą miękkie. Podsmażone warzywa przekładamy do miski.
![Krok 1 - Gulasz z serc z lubczykiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-z-lubczykiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z serc z lubczykiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-z-lubczykiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
Gulasz z serc z lubczykiem i pieczarkami podajemy z kaszą.
![Krok 3 - Gulasz z serc z lubczykiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serc-z-lubczykiem-i-pieczarkami3-2.jpg)