Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe naleśniki
Kroki postępowania
Kaszę przelewam zimą wodą, przekładam do miski, i zalewam 1/3 szklanki gorącej wody. Odstawiam na 15 minut.
mąka pszenna | 1 szklanka |
szpinak świeży | 1 garść |
mleko 3,2% | 3/4 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
szpinak świeży | 30 dkg |
ser biały | 5 dkg |
kuskus | 1/3 szklanki |
pomidorki koktajlowe | 10 sztuki |
olej | 1 łyzka |
rukola | 1 garść |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: