Przepis i sposób przygotowania na: Na ostro: Pikantne leczo z chorizo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Na ostro: Pikantne leczo z chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-ostro-pikantne-leczo-z-chorizo1-2.jpg)
![Krok 2 - Na ostro: Pikantne leczo z chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-ostro-pikantne-leczo-z-chorizo2-2.jpg)
![Krok 3 - Na ostro: Pikantne leczo z chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-ostro-pikantne-leczo-z-chorizo3-2.jpg)
![Krok 4 - Na ostro: Pikantne leczo z chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-ostro-pikantne-leczo-z-chorizo4-2.jpg)
![Krok 5 - Na ostro: Pikantne leczo z chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-ostro-pikantne-leczo-z-chorizo5-2.jpg)
cukinia | 2 sztuki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
bakłażan | 1 sztuka |
cebula czerwona | 2 sztuki |
pieczarki | 100 g |
szczypiorek | pęczek |
chorizo | 2 kiełbaski |
passata pomidorowa | 200 ml |
olej rzepakowy | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól i pieprz | |
bagietka | czosnkowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: