Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Gulasz cielęcy z fasolką, odc. 5
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VII: Gulasz cielęcy z fasolką, odc. 5 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-gulasz-cielecy-z-fasolka-odc.-51-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VII: Gulasz cielęcy z fasolką, odc. 5 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-gulasz-cielecy-z-fasolka-odc.-52-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VII: Gulasz cielęcy z fasolką, odc. 5 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-gulasz-cielecy-z-fasolka-odc.-53-2.jpg)
udziec cielęcy | 200 g |
mąka | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
zielona fasolka szparagowa | 250 g (blanszowana) |
masło | 2 łyżki |
ziemniaki | 4 średnie sztuki |
wywar cielęcy | 1/2 litra |
białe wino | 70 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej | |
oliwki zielone Smak | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
estragon | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: