Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Doradca Smaku XI: Wołowina po burgundzku, odc. 37

Doradca Smaku XI: Wołowina po burgundzku, odc. 37

Jeśli nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania z kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to w tym odcinku programu Doradca Smaku, zobaczycie sprawdzony przepis.

Mięso wołowe jest duszone w towarzystwie warzyw, grzybów i boczku. Jego smak podkreśla wino czerwone i przyprawa do wołowiny. Ten aromatyczny gulasz z wołowiny najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypane świeżą natką pietruszki. Klikajcie po PRZEPIS.

 

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak