Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pstrag-teczowy-w-koperkowej-smietanie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pstrag-teczowy-w-koperkowej-smietanie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pstrag-teczowy-w-koperkowej-smietanie3-2.jpg)
pstrąg świeży | 35 dag |
cytryna | 1/2 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
śmietana 18 proc | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
koperek | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
cukier | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: