Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie szpinakowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba w sosie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryba-w-sosie-szpinakowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba w sosie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryba-w-sosie-szpinakowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba w sosie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryba-w-sosie-szpinakowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba w sosie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryba-w-sosie-szpinakowym4-2.jpg)
filet z miruny | 3 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
masło | 2 łyż |
mleko | 1 szkl |
szpinak świeży | 20 dag |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: