Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z warzywami i wędliną
Zalewa:
Do miski wlać 2 łyżki octu, 3łyżki śmietany,3 łyżki oleju i zamieszać. Dodać sól i pieprz do smaku oraz szczyptę słodkiej papryki. wszystko zamieszać i odstawić na chwilę.
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
bagietka | |
majonez | 50 gram |
zielona sałata | |
marchew | |
cebula | |
mrożony zielony groszek | 150 gram |
seler naciowy | 100 gram |
pęczek rzodkiewki | |
kiełbasa myśliwska | 200 gram |
ser ementaler | 100 gram |
ocet | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
śmietana | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: