Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan i pomidory w cieście francuskim
Kroki postępowania
Pomidory kroimy w plasterki, a ser w kostkę.
![Krok 1 - Bakłażan i pomidory w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-i-pomidory-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan i pomidory w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-i-pomidory-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan i pomidory w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-i-pomidory-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan i pomidory w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-i-pomidory-w-ciescie-francuskim4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażan i pomidory w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-i-pomidory-w-ciescie-francuskim5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
pomidor | 3 sztuki |
bakłażan | 1 mały |
ser feta | 80 gram |
jajko | 1 do smarowania |
oliwa | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: