Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
botwinka | 600 g |
śmietana | 125 ml |
jaja | 4 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
koper | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
botwinka | 600 g |
śmietana | 125 ml |
jaja | 4 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
koper | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: