Przepis i sposób przygotowania na: Bezy a'la Pavlova
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bezy a'la Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezy-ala-pavlova1-2.jpg)
![Krok 2 - Bezy a'la Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezy-ala-pavlova2-2.jpg)
![Krok 3 - Bezy a'la Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezy-ala-pavlova3-2.jpg)
![Krok 4 - Bezy a'la Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezy-ala-pavlova4-2.jpg)
![Krok 5 - Bezy a'la Pavlova foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezy-ala-pavlova0-2.jpg)
białka jaj | 7 sztuk |
cukier puder | 20 łyżek |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
skrobia kukurydziana | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 0,5 litra |
śmietanfix | 2 sztuki |
truskawki świeże | 1 do ozdoby |
jagody | 1 do ozdoby |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: