Przepis i sposób przygotowania na: BIAŁY SERNIK W CIEMNYM CIEŚCIE
Kroki postępowania
![Krok 1 - BIAŁY SERNIK W CIEMNYM CIEŚCIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-sernik-w-ciemnym-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - BIAŁY SERNIK W CIEMNYM CIEŚCIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-sernik-w-ciemnym-ciescie2-2.jpg)
![Krok 3 - BIAŁY SERNIK W CIEMNYM CIEŚCIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialy-sernik-w-ciemnym-ciescie0-2.jpg)
margaryna | 250 gram |
woda | 6 łyżek |
cukier | 1 szkl |
kakao | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 1 szt |
mąka | 2 szkl |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 2 szt |
cukier wanilinowy | 1 szt |
cukier puder | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
ser biały | 2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: