Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty kiszonej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej2-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej3-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej4-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej5-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej6-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos z kapusty kiszonej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej7-2.jpg)
kapusta kiszona | 800 g |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
powidła śliwkowe | 2-3 łyżki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czarnuszka nasiona Prymat | 1 łyżeczka |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
Smalec wieprzowy | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: