Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt do tortu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt do tortu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-do-tortu3-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt do tortu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-do-tortu4-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt do tortu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-do-tortu5-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt do tortu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-do-tortu6-2.jpg)
![Krok 5 - Biszkopt do tortu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-do-tortu2-2.jpg)
jajko | 8 sztuk |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
budyń obojętnie | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: