Przepis i sposób przygotowania na: Bitki Ali
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki Ali foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-ali2-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki Ali foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-ali3-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki Ali foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-ali1-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki Ali foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-ali0-2.jpg)
wołowina | 70 dag |
śmietana | 6 łyżek |
mąka | 100 g |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do samku |
pieprz | do smaku |
czosnek | do smaku |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
olej do smażenia | |
woda | 700 ml |
koper świeży | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: