Przepis i sposób przygotowania na: Boczek rolowany pachnący lasem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek rolowany pachnący lasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-rolowany-pachnacy-lasem1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek rolowany pachnący lasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-rolowany-pachnacy-lasem2-2.jpg)
Zimny kroić na plastry, serwować z ćwikłą z chrzanem.
![Krok 3 - Boczek rolowany pachnący lasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-rolowany-pachnacy-lasem3-2.jpg)
boczek surowy | 2 kg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 główka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyzka |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżka |
ćwikła z chrzanem Smak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: