Przepis i sposób przygotowania na: Boeuf Stroganoff
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boeuf Stroganoff foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganoff3-2.jpg)
![Krok 2 - Boeuf Stroganoff foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganoff4-2.jpg)
![Krok 3 - Boeuf Stroganoff foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganoff1-2.jpg)
![Krok 4 - Boeuf Stroganoff foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganoff2-2.jpg)
![Krok 5 - Boeuf Stroganoff foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganoff0-2.jpg)
polędwica wołowa | 1/2 kg |
pieczarki | 300 g |
cebula | 2 sztuki |
bulion | 1 szklanka |
śmietana | 200 g |
mąka | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
płatki chili | 1 spora szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: