Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowa sałatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Brzoskwiniowa sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowa-salatka1-2.jpg)
Fileta smażymy raczej krótko, a na większym ogniu- wówczas jest bardziej soczysty.
Tak przygotowanego studzimy.
![Krok 2 - Brzoskwiniowa sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowa-salatka2-2.jpg)
![Krok 3 - Brzoskwiniowa sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowa-salatka3-2.jpg)
Na przygotowane talerzyki układamy naprzemiennie przygotowane składniki: rudola, sałata, kostki fileta i brzoskwinie.
Następnie przygotowujemy dressing, czyli mieszamy ze sobą oliwę, sok z cytryny i doprawiamy całość do smaku. Przygotowanym dressingiem polewamy sałatkę. Całość dodatkowo oprószamy płatkami migdałowymi. Podajemy.
![Krok 4 - Brzoskwiniowa sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowa-salatka4-2.jpg)