Przepis i sposób przygotowania na: Camembert z wątróbką
Kroki postępowania
Wątróbkę zalać mlekiem na pół godziny. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła, zeszklić cebulę, dodać odsączoną wątróbkę, posypać 1 łyżką mąki i obsmażyć na złoto z obu stron.
wątróbki z kurczaka | 1/2 kg |
mleko | 1 szklanka |
ser camembert | 2 szt. |
masło | 4 łyżki |
cebula biała | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: