Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto cytrynowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe66-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe67-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe68-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe69-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe70-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe71-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto cytrynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe72-2.jpg)
masło lub margaryna | 220 gram |
mąka pszenna | 280 gram |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 180 gram |
jajko | 4 sztuki |
skórka z cytryny | 2 sztuki |
sok z cytryny | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: