Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO KRÓWKA CAPUCCINOWE
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIASTO KRÓWKA CAPUCCINOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka-capuccinowe1-2.jpg)
![Krok 2 - CIASTO KRÓWKA CAPUCCINOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka-capuccinowe2-2.jpg)
![Krok 3 - CIASTO KRÓWKA CAPUCCINOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka-capuccinowe3-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 4 - CIASTO KRÓWKA CAPUCCINOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka-capuccinowe0-2.jpg)
Ciasto: | |
jajko | 4 szt |
cukier | 3/4 szkl |
mąka | 1 1/2 szkl |
ocet | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
poncz | |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
rum | kilka kropel |
Krem: | |
śmietana 30% | 1/2 L |
śmietan fix | 2 op |
masa krówkowa | |
margaryna | 125 g |
krówki mleczne | 200-300 g |
herbatniki | 2 op |
orzechy włoskie | 200-300 g |
capuccino | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: