Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Lion
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion5-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 6 - Ciasto Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lion6-2.jpg)
herbatniki | 400 g |
masa krówkowa | 400 g |
serek mascarpone | 750 g |
śmietana kremówka | 500 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
baton | 3 szt |
śmietana kremówka | 250 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
baton | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: