Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe ekspresowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto marchewkowe ekspresowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe-ekspresowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto marchewkowe ekspresowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe-ekspresowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto marchewkowe ekspresowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe-ekspresowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto marchewkowe ekspresowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe-ekspresowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto marchewkowe ekspresowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-marchewkowe-ekspresowe0-2.jpg)
mąka | 300 gram |
cukier | 2/3 szklanka |
olej | 220 mililitr |
marchew | 220 gram |
Cynamon mielony Prymat | 2 łyżeczka |
rodzynki | 3 łyżka |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczka |
masło | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczka |
jajko | 4 duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: