Przepis i sposób przygotowania na: Cordon bleu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordon-blue1-2.jpg)
![Krok 2 - Cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordon-blue2-2.jpg)
![Krok 3 - Cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordon-blue0-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
szynka | 4 plastry |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
ser gouda | 4 plastry |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: