Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana fasolką, pęczakiem i tuńczykiem
Kroki postępowania
*dodałam olej ze słoika z suszonymi pomidorami, równie dobrze można dodać olej rzepakowy lub oliwę.
pęczak | 100 gram |
fasolka szparagowa | 100 gram |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
mozzarella | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
świeży majeranek /same listki/ | 1 łyżka |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cukinia | 1 "tondo di piacenza" |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: