Przepis i sposób przygotowania na: Czeski gulasz grzybowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czeski gulasz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeski-gulasz-grzybowy4-2.jpg)
![Krok 2 - Czeski gulasz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeski-gulasz-grzybowy1-2.jpg)
![Krok 3 - Czeski gulasz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeski-gulasz-grzybowy2-2.jpg)
![Krok 4 - Czeski gulasz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeski-gulasz-grzybowy3-2.jpg)
![Krok 5 - Czeski gulasz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeski-gulasz-grzybowy0-2.jpg)
grzyby leśne | 400 g |
marchew | 100 g |
seler | 100 g |
ziemniak | 500 g |
cebula | 2 sztuka |
masło | 30 g |
bulion wołowy | 800 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuka |
koper łodyga | 2 sztuka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
koperek | 1/2 pęczka |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: