Przepis i sposób przygotowania na: Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki1-2.jpg)
![Krok 2 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki2-2.jpg)
![Krok 3 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki3-2.jpg)
![Krok 4 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki4-2.jpg)
![Krok 5 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki5-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 6 - Dla lubiących przeżuwać, czyli steki z szynki :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dla-lubiacych-przezuwac-czyli-steki-z-szynki6-2.jpg)
szynka wieprzowa | 5-6 plastrów |
olej rzepakowy | 1-2 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: