Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowo-porowe kotleciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowo-porowe kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowo-porowe-kotleciki1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowo-porowe kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowo-porowe-kotleciki2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowo-porowe kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowo-porowe-kotleciki3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowo-porowe kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowo-porowe-kotleciki4-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowo-porowe kotleciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowo-porowe-kotleciki5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
marchew | 1 duża |
por | 1 sztuka |
jajko | 3 sztuki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka pszenna | 2 łyżki płaskie |
ser żółty | 4 łyżki startego |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
sól do smaku | |
zioła | dalmatryńskie do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: