Przepis i sposób przygotowania na: DUSZONE MAŚLAKI Z CZOSNKOWĄ NUTĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - DUSZONE MAŚLAKI Z CZOSNKOWĄ NUTĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-maslaki-z-czosnkowa-nuta1-2.jpg)
![Krok 2 - DUSZONE MAŚLAKI Z CZOSNKOWĄ NUTĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-maslaki-z-czosnkowa-nuta2-2.jpg)
![Krok 3 - DUSZONE MAŚLAKI Z CZOSNKOWĄ NUTĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-maslaki-z-czosnkowa-nuta3-2.jpg)
![Krok 4 - DUSZONE MAŚLAKI Z CZOSNKOWĄ NUTĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-maslaki-z-czosnkowa-nuta0-2.jpg)
maślaki | 1/2 kg |
cebula biała | 1 szt |
masło | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: