Przepis i sposób przygotowania na: Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-pieczona-z-nadzieniem-z-ryzu-i-boczku1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-pieczona-z-nadzieniem-z-ryzu-i-boczku2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-pieczona-z-nadzieniem-z-ryzu-i-boczku3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-pieczona-z-nadzieniem-z-ryzu-i-boczku4-2.jpg)
![Krok 5 - Dynia pieczona z nadzieniem z ryżu i boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-pieczona-z-nadzieniem-z-ryzu-i-boczku5-2.jpg)
dynia | 1 butelkowa |
dynia | 1/2 Hokkaido |
ryż brązowy | 100 gram |
boczek wędzony | 100 gram |
twaróg | 80 gram |
mozzarella w kulce | 1 sztuka |
seler naciowy | 1 łodyga |
papryka | 1 sztuka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | |
czubrica zielona | |
pieprz | |
sól | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: