Przepis i sposób przygotowania na: Fale Dunaju
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju57-2.jpg)
![Krok 2 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju58-2.jpg)
![Krok 3 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju59-2.jpg)
![Krok 4 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju60-2.jpg)
(do suchego patyczka).
![Krok 5 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju61-2.jpg)
![Krok 6 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju62-2.jpg)
![Krok 7 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju63-2.jpg)
![Krok 8 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju64-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 6 łyżek |
aromat rumowy | klka kropli |
jabłka | 3 sztuki |
masło | 3/4 kostki |
mleko | 0,5 litra |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier wanilinowy |
cukier | 5 łyżek |
kakao | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: