Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka z tuńczykiem i serkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka 200 gram
koperek 1 łyżeczka
stopione masło 1 łyżeczka
sezam 2 łyżeczki
tuńczyk 4 (z puszki)
twaróg 3 (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z tuńczykiem i serkiem

Gotujemy fasolkę do miękkości. Nakładamy na talerz. Posypujemy rozdrobionym tuńczykiem, a następnie twarożkiem. Rozsypujemy z wierzchu sezam (można wcześniej podrumienić na patelni). Równomiernie posypujemy całość koperkiem. Na patelni rozpuszczamy masło i polewamy nim fasolkę. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 21.11.2013 10:52
Podoba mi się takie połączenie smaków.
Mniam 01.08.2013 13:23
Takiej fasolki jeszcze nie jadłam.
Paolcia 01.08.2013 10:50
bardzo lubię :0

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak