Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka
Kroki postępowania
Wymieszać razem.
Udko z kurczaka ugotować w osolonej wodzie. Obrać mięso z kości , posiekać i dodać do kaszy.
![Krok 1 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka13-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka14-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka15-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka16-2.jpg)
Podawać na gorąco.
![Krok 5 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka17-2.jpg)
papryka żółta | 10 szt |
kasza jęczmienna | 100 g |
kasza gryczana | 100 g |
udka z kurczaka | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula biała | 2 szt |
pieczarki | 30 dkg |
ser żółty | 20 g |
Liść lubczyku suszony Prymat | 14 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: