Przepis i sposób przygotowania na: Fenkuł włoski pod chrupiącą skorupką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fenkuł włoski pod chrupiącą skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fenkul-wloski-pod-chrupiaca-skorupka1-2.jpg)
![Krok 2 - Fenkuł włoski pod chrupiącą skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fenkul-wloski-pod-chrupiaca-skorupka2-2.jpg)
![Krok 3 - Fenkuł włoski pod chrupiącą skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fenkul-wloski-pod-chrupiaca-skorupka3-2.jpg)
![Krok 4 - Fenkuł włoski pod chrupiącą skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fenkul-wloski-pod-chrupiaca-skorupka4-2.jpg)
koper | włoski 1 |
masło | 3 dag |
olej | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | 1 szczypta |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
bulion | 1/2 szkl |
cebula | 1 mała |
ząbek czosnku | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: