Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki drobiowe teściowej
Na maśle podsmażamy posiekaną cebulę- dodajemy mąkę i podsmażamy- dodajemy do zupy.
Mieszamy- przyprawiamy i gotujemy jeszcze kilka minut.
skórka z całego kurczaka | 1 szt |
udko z kurczaka | 1 szt |
cebula | 1/2 szt |
pietruszka korzeń | 1 szt |
liście kapusty | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | kilka ziarenek |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
majeranek | |
Kucharek SMAK LATA | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: