Przepis i sposób przygotowania na: Francuska tarta z figami i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuska tarta z figami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuska-tarta-z-figami-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuska tarta z figami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuska-tarta-z-figami-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuska tarta z figami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuska-tarta-z-figami-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuska tarta z figami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuska-tarta-z-figami-i-serem0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szynka szwarcwaldzka | 5 plastry |
figi | 2 duże |
ser z niebieską pleśnia | 5 dag |
jajko | 3 szt |
śmietana 30% | 200 ml |
tłuszcz do formy | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: