Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie nadziewane farszem mięsnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie nadziewane farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-nadziewane-farszem-miesnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie nadziewane farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-nadziewane-farszem-miesnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie nadziewane farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-nadziewane-farszem-miesnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie nadziewane farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-nadziewane-farszem-miesnym0-2.jpg)
ciasto francuskie | |
mielone mięso | 500 g |
sól | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
woda | 100 ml |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: